INFORMACIÓ PROPERA CAMINADA CULTURALDesprés de la llarga parada estival, reemprenem de nou el calendari de les CAMINADES CULTURALS PER LES GARRIGUES.
La caminada que hem organitzat per aquest mes d'octubre és la RUTA PEL CANAL D'URGELL (4ª sèquia) i VISITA AL POU DE GEL DE JUNEDA que tindrà lloc el diumenge 29 d'octubre.

La ruta, com sempre comptarà amb la presència d'un guía cultural que ens anirà explicant i donant a conèixer les diferents parades que anirem fent durant el recorregut.
Descobrirem l'espai de la banqueta arbrada de la quarta sèquia del canal d'urgell al seu pas per Juneda i passarem pels paratges del SALT DESFET i pels salts d'aigua de la PRIMERA MÀQUINA, SEGONA MÀQUINA I ELS 9 SALTS. Aquest últim, és on tindrà lloc l'avituallament líquid i sòlid.

A l'arribada de nou a Juneda, ens dirigirem fins al punt més alt de la població on es troba el POU DE GEL i tindrà lloc una visita guiada també per aquest espai.

Us recordem que l'horari serà el següent:
9h - 9.45h: PAGAMENT DELS INSCRITS I INSCRIPCIONS D'ÚLTIMA HORA (en cas que en quedin)
9.15-9.30h: REPARTIMENTS DELS PALS DE MARXA NÒRDICA (per qui vulgui provar-ho).
9.30h KIT BÀSIC DE MARXA NÒRDICA per als qui voleu provar aquesta activitat.
10h INICI DE LA RUTA.
11.15h AVITUALLAMENT LÍQUID i SÒLID ALS 9 SALTS.
12.15h ARRIBADA I VISITA GUIADA AL POU DE GEL.
13h FINALITZACIÓ DE LA RUTA.


LLOC DE TROBADA:
El lloc d'inici de la caminada serà a darrere del POLIESPORTIU DE JUNEDA, on hi ha una esplanada i parquing suficient per aparcar-hi els cotxes.

Trobareu l’enllaç a google maps per a veure el LLOC DE TROBADA i COM ARRIBAR-HI des del vostre poble (CLIQUEU A SOBRE DE LA SEGÜENT IMATGE):

https://www.google.es/maps/dir//41.5476549,0.8290584/@41.5474469,0.8276052,273m/data=!3m1!1e3


Per a INSCRIBIR-VOS, CLIQUEU A LA SEGÜENT IMATGE: 

https://cegarrigues.wufoo.com.mx/forms/ruta-de-les-fonts-i-els-miradors-de-fulleda/
CLIQUEU A SOBRE DE LA IMATGE PER A INSCRIURE-US

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada